Dierenoppas aan huis

Wat doen we met de huisdieren tijdens de vakantie? Dat vormt altijd weer een probleem. Weer de buren vragen of toch maar die kennis… ┬áHet is altijd weer lastig.
BUDDIES Dierenoppas biedt de oplossing!
Uw katten, konijnen, knaagdieren en vogels worden liefdevol bij u thuis verzorgt door een professionele dierenverzorgster met heel veel ervaring.

Dierenoppas aan huisBUDDIES Dierenoppas

Huisdieren zijn het liefste in hun eigen omgeving. Ook als u op vakantie bent. Daarom verzorgt BUDDIES Dierenoppas uw katten, konijnen, knaagdieren en vogels bij u thuis. Uw huisdieren worden veilig en vertrouwd verzorgd zonder stress. Een vaste, professionele en liefdevolle oppas komt dagelijks bij u thuis om uw huisdieren te verzorgen en vooral de aandacht te geven die zij nodig hebben.

Kattenbak(ken) worden nagekeken en zonodig verschoond en eventueel worden de huisdieren geborsteld. U zorgt dat er voldoende kattenvoeding en kattenbakvulling aanwezig is. Gelijktijdig kan de dierenoppas de binnenplanten en de post verzorgen. Voordat u thuiskomt worden plaatsen waar de huisdieren komen gestofzuigd, zodat u weer in een opgeruimd huis binnenkomt.

Doordat de dierenverzorgster volop de tijd neemt voor uw huisdieren, zijn twee bezoeken per dag meestal niet nodig. Wilt u dit wel, dan is dat mogelijk, behalve op zon- en feestdagen.

Betrouwbaar
U mag van van een dierenoppas professionaliteit en betrouwbaarheid verwachten. BUDDIES Dierenoppas houdt dan ook alles in eigen beheer en werkt uitsluitend met vaste dierenverzorgsters.

Uw huisdieren zien dus altijd hetzelfde gezicht. De dierenverzorgster is flexibel en luistert naar de wensen van u en uw huisdieren. Tussendoor is de dierenverzorgster ook altijd telefonisch, per What’s app/SMS of per e-mail bereikbaar.

Om de aandacht en betrouwbaarheid te kunnen garanderen kan BUDDIES Dierenoppas nooit teveel dieren tegelijk verzorgen. Er worden namelijk geen concessies gedaan aan aandacht en tijd om uw huisdieren te verzorgen. Het kan dus gebeuren dat wij voor een bepaalde periode en wijk helemaal volgeboekt zijn. Het is dan ook raadzaam tijdig te reserveren door het invullen van het aanmeldformulier.

BUDDIES DierenoppasTaken van de oppas

Dieren voeren
Verblijven of bakken verschonen
Dieren borstelen
Post verzorgen
En vooral aandacht geven

Medicatie toedienen

Medicatie toedienen door middel van een pil of een spuit behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer naar de voorwaarden. Wij kunnen echter geen bezoektijden garanderen.

Indien nodig zullen wij altijd (in overleg) naar de dierenarts gaan.

Kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan een oppasperiode neemt de dierenverzorgster contact met de baasjes op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. De oppas komt dan thuis om de wensen van de baasjes en van de huisdieren te bespreken. Ook worden alle vragen dan beantwoord. Pas wanneer de baasjes en de huisdieren er een goed gevoel bij hebben wordt de definitieve boeking gedaan en kan de dierenverzorgster uw huissleutel in ontvangst nemen.

Maakt u vaker gebruik van de oppas, dan kunt u uw sleutel ook bij BUDDIES Dierenoppasservice in bewaring geven. Uw sleutel wordt dan veilig opgeborgen in een sleutelkluis zonder nadere adresgegevens. Dit kost u niets extra en de dierenverzorgster heeft indien nodig direct de sleutel.

WerkgebiedBUDDIES Dierenoppas

Het werkgebied van BUDDIES Dierenoppasservice is Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en de Haagse wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve, Archipelbuurt, Haagse Hout, Scheveningen, Leidschenveen en Ypenburg.

AnimalWebshop.com

BUDDIES heeft ook een webshops voor uw dierenbenodigdheden. AnimalWebshop heeft alles voor uw hond, kat, vogel, knaagdier, konijn en vis. Alles wordt uit voorraad geleverd, dus u heeft het snel in huis. AnimalWebshop is gespecialiseerd in gegraveerde dierenpenningen . HETDIER.nl biedt een ruim assortiment dierenvoeding.