Over ons

 

2001: Dierentotaalzaak De GoudgupDierentotaalzaak De Goudgup Den Haag

Het bedrijf ontstond in 2001 als Dierentotaalzaak De Goudgup aan het Almeloplein in Den Haag. In die periode werd er al veel bezorgd in Den Haag Zuid-West. Internet was in die tijd nog niet zo populair als tegenwoordig, maar Dierentotaalzaak De Goudgup had al een uitgebreide internetsite en deed al voorzichtige stappen in de verkoop op internet.

 

buddies dierentotaalzaak voorburg2007: BUDDIES Dierentotaalzaak & HETDIER.nl

In 2007 was het bedrijf uit het jasje gegroeid en verhuisde naar een veel groter pand in het oude centrum van Voorburg met eigen parkeergelegenheid. De naam veranderde in BUDDIES Dierentotaalzaak. Het bezorgen werd uitgebreid naar geheel Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Niet alleen de winkel, maar ook de webshop groeide enorm met een specialisme gepersonaliseerde artikelen zoals hondenpenningen. Voor de webshop werd de naam HETDIER.nl ( www.hetdier.nl ) gebruikt.

 

2007: BUDDIES Dierenoppasserice

Naast de winkel werd ook BUDDIES Dierenoppasservice in 2007 opgezet. Een professionele oppasservice voor katten en kleine huisdieren waarbij een liefdevolle oppas aan huis komt. BUDDIES Dierenoppasservice werkt in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, en de Haagse wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve, Archipelbuurt, Haagse Hout, Leidschenveen en Ypenburg. Kijk op www.buddies-dierenoppas.nl voor meer informatie.

 

2008: Le Château de ma Mère – Elzas wijn

Er werd in 2008 nog een zuster-onderneming opgezet om ervaring op te doen buiten de dierenbranche. Le Château de ma Mère importeert en verkoopt heerlijke Elzas wijn aan particulieren. De webshop www.lechateaudemamere.nl is inmiddels een van de grootste webshops van Elzas wijn in Nederland.

 

2012: Hondenpenning.net

Met de overname van Hondenpenning.net in 2012 kwam ook een groot deel van de productie van de hondenpenningen in eigen huis. Er kwam dus nog een webshop www.hondenpenning.net bij. Door de eigen productie kunnen hondenpenningen en andere dierenpenningen heel snel geleverd worden. Hondenpenning.net biedt voornamelijk artikelen voor honden aan, zoals halsbanden, hondenriemen, hondenspeelgoed, jasjes voor honden en hondenkoekjes en kluiven.

 

2015: BUDDIES Webshops

Vanwege het succes van de webshops werd er besloten om per 1 januari 2015 de Voorburgse winkel te sluiten. Vanaf dat moment is er dus geen fysieke winkel en bezoekadres meer, maar wordt alle aandacht op de webshops gericht. De naam werd hierop aangepast naar BUDDIES Webshops.

BUDDIES Webshops bouwde onder andere voor So Funny Homedecorations de webshop www.sofunny.nl en onderhoud bijvoorbeeld de website www.aaautoverhuur.nl voor AA Autoverhuur.

 

2015: Internationaal met Amigos-Animals.com en AnimalWebshop.com

In 2015 ging BUDDIES Webshops internationaal met de nieuwe webshop Amigos-Animals.com. Hiermee wordt naast de Nederlandse en Belgische markt ook Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Groot Brittanië bedient. www.amigos-animals.com is voornamelijk gericht op de verkoop van hondenpenningen.

Vanaf eind 2015 is ook AnimalWebshop.com online. Deze webshop, www.animalwebshop.com heeft uiteraard ook hondenpenningen, maar biedt daarnaast een groot assortiment artikelen voor hond, kat, knaagdier, konijn, vogel en vis (aquarium).

 

2016: Webshop keurmerk en verhuizing

Het jaar 2016 is een belangrijk jaar bij BUDDIES Webshops. Ten eerste ontvingen wij het officiële, onafhankelijke Webshop Keurmerk voor onder andere deze webshop AnimalWebshop.com. Dit is het grootste en betrouwbaarste keurmerk van Nederland en België.

Daarnaast groeiden we uit ons jasje en moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. Dit vonden wij in een mooi kantoorpand in Voorschoten. Dit kantoorpand heeft geen afhaallocatie (verkoop wordt door de gemeente helaas niet toegestaan), maar biedt voor ons wel de mogelijkheden en de ruimte om u nog beter en sneller online van dienst te zijn en uw bestelling nog sneller bij u thuis te bezorgen.

Naast de gespecialiseerde webshop www.hondenpenning.net startte BUDDIES dit jaar ook met de gespecialiseerde webshop www.dierenafscheid.nl voor een waardig afscheid van uw huisdier.